Fastigheter

Skolgatan 18, Arvika

Centralt belägen fastighet i äldre vacker stil. Fina lägenheter med högt i tak och vackra detaljer. Trädgård med möjlighet till uteplats. Gårdshus med mindre lägenhet.

  • Hamngatan 18 A, Skolgatan 18 & 20

Hamngatan 18 A, Arvika

Äldre fastighet centralt belägen, nyligen renoverad fasad samt nya fönster. Fin innergård med gemensam uteplats, parkering med motrovärmare finns att hyra i mån av plats.    

Skolgatan 20, Arvika

Centralt belägen fastighet med lägenheter i äldre stil. Trevlig innergård med gemensam uteplats, parkering med motorvärmare finns att hyra i mån av plats.  

Lilla Viksgatan 34, Arvika

Fastighet i 3 plan med totalt 6 lägenheter, de flesta med balkong. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt förråd ingår i hyran.  

Norra Esplanaden 6, Arvika

Gatuhus med rymliga lägenheter i 2 plan. Samtliga lägenheter har egen uteplats i söderläge. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt källarförråd ingår i hyran.      

Höviksgatan 5, Arvika

Fastighet med trevliga välplanerade lägenheter, några i etage. De flesta lägenheter har balkong, samtliga har egen tvättstuga. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt förråd ingår i hyran.            

Vägkanten 1-8, Mangskog

Parhus med naturskönt läge i Mangskog. Välplanerade lägenheter med egen uteplats och parkering. Varmförråd på ca 10 kvm till varje lägenhet. Gångavstånd till Ica. Två kilometer till skola och förskola. Cirka 20 kilometer till Arvika.          

Harvägen 2-6, Gunnarskog

Fastighet med 3 byggnader i ett plan, varmförråd på ca 8 kvm till varje lägenhet. Alla lägenheter har breda dörrposter och få trösklar. Hyresgästerna har gemensam tvättstuga. Centralt läge i Gunnarskog, ca 2 km till Ica, 20 kilometer till Arvika och 25 kilometer till Charlottenberg.  

  • Harvägen 2-6, Gunnarskog

Älgstråket 15-19, Gunnarskog

Fastighet med 3 byggnader i ett plan, fristående förråd till samtliga lägenheter, parkering vid lägenhetsentrén. Naturskönt läge med en kilometer till skolan och tre kilometer till Ica. Cirka 20 kilometer till Arvika och 25 kilometer till Charlottenberg.