Fastigheter

Skolgatan 18, Arvika

Centralt belägen fastighet i äldre vacker stil. Fina lägenheter med högt i tak och vackra detaljer. Trädgård med möjlighet till uteplats. Gårdshus med mindre lägenhet.

  • Hamngatan 18 A, Skolgatan 18 & 20

Hamngatan 18 A, Arvika

Äldre fastighet centralt belägen, nyligen renoverad fasad samt nya fönster. Fin innergård med gemensam uteplats, parkering med motrovärmare finns att hyra i mån av plats.    

Skolgatan 20, Arvika

Centralt belägen fastighet med lägenheter i äldre stil. Trevlig innergård med gemensam uteplats, parkering med motorvärmare finns att hyra i mån av plats.  

Lilla Viksgatan 34, Arvika

Fastighet i 3 plan med totalt 6 lägenheter, de flesta med balkong. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt förråd ingår i hyran.  

Norra Esplanaden 6, Arvika

Gatuhus med rymliga lägenheter i 2 plan. Samtliga lägenheter har egen uteplats i söderläge. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt källarförråd ingår i hyran.      

Höviksgatan 5, Arvika

Fastighet med trevliga välplanerade lägenheter, några i etage. De flesta lägenheter har balkong, samtliga har egen tvättstuga. Centralt läge med närhet till stadens utbud och service. Parkering och rymligt förråd ingår i hyran.